De Bank

Geschiedenis
Credit Europe Bank N.V. is opgericht in 1994 en heeft een volledige algemene bankvergunning van De Nederlandsche Bank N.V. De bank heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam en is behalve in Nederland ook actief in Duitsland en Malta, met vertegenwoordigingen in China, de Arabische Emiraten en Turkije. Daarnaast nam Credit Europe Bank N.V. in het kader van een herstructurering begin 2008 Credit Europe Bank Suisse SA en Credit Europe Bank Romania SA over.

Naast dienstverlening aan particulieren is Credit Europe Bank N.V. gespecialiseerd in internationale kredietverlening (handelsfinancieringen).

Nadat de bank in 1997 ook de consumentenmarkt betrad, is de Retail Banking Divisie uitgegroeid tot een van de marktleiders voor het aanbieden van spaarproducten aan particulieren.

In het totaal werken er bij Credit Europe Bank N.V. 1.234 medewerkers.

Missie
Credit Europe Bank NV is een solide internationale financiƫle dienstverlener. Onze missie is het aanbieden van handels- en projectfinanciering op maat en het efficiƫnt leveren van gebruiksvriendelijke producten voor particulieren.

Meer weten?

U vindt meer informatie over onze organisatie, onze corporate governance en onze corporate banking activiteiten op onze corporate website: www.crediteuropebank.com.