De Bank

Geschiedenis

Credit Europe Bank N.V. is opgericht in 1994 en heeft een volledige algemene bankvergunning van De Nederlandsche Bank N.V. De bank heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam en is behalve in Nederland ook actief in België, Duitsland en Malta, met vertegenwoordigingen in China, de Arabische Emiraten en Turkije. Daarnaast nam Credit Europe Bank N.V. in het kader van een herstructurering begin 2008 Credit Europe Bank Suisse SA en Credit Europe Bank Romania SA over.

Naast dienstverlening aan particulieren is Credit Europe Bank N.V. gespecialiseerd in internationale kredietverlening (handelsfinancieringen).

Nadat de bank in 1997 ook de consumentenmarkt betrad, is de Retail Banking Divisie uitgegroeid tot een van de marktleiders voor het aanbieden van spaarproducten aan particulieren.
 
In het totaal werken er bij Credit Europe Bank N.V. meer dan 4200 medewerkers

Missie

Credit Europe Bank NV is een solide internationale financiële dienstverlener. Onze missie is het aanbieden van handels- en projectfinanciering op maat en het efficiënt leveren van gebruiksvriendelijke producten voor particulieren.

Nog meer weten?

U vindt meer informatie over onze organisatie, onze corporate governance en onze corporate banking activiteiten op onze corporate website. Klik op www.crediteuropebank.com.