Het is zover! De nieuwe Credit Europe Internet Spaarrekening is beschikbaar! Vanaf nu kunt u eenvoudig online uw financiën beheren.

Bent u al klant bij ons?* Log dan in en zet uw Top-Interest Rekening eenvoudig om door op upgrade te klikken in het

Online Banking.

  • Uw persoonlijke Online Mailbox
  • Online overboekingen naar de tegenrekening
  • Online termijndeposito’s openen, aanpassen en storneren
  • Online uw persoonlijke gegevens aanpassen
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot Online Banking

Ga met ons mee – ga online!

*Per persoon kan 1 rekening geopend worden. Bent u reeds klant en heeft u een Top-Interestrekening? Dan kunt u de Top-Interestrekening eenvoudig converteren in het Online Banking.

 

Uniforme veiligheidsregels particulieren

Waarover gaan deze regels?

Elektronisch bankieren en elektronisch betalen moeten veilig zijn. Denk aan internet– en/of mobielbankieren, betalen bij betaalautomaten in winkels en geld opnemen bij de geldautomaat. De bank heeft hierin een belangrijke taak, maar u ook. Wat u moet doen, vindt u in deze veiligheidsregels.

Waarom is het belangrijk dat u zich houdt aan deze regels?

U vermindert de kans dat u het slachtoffer wordt van fraudeurs sterk als u de regels opvolgt. Het is voor consumenten wettelijk geregeld dat een bedrag, dat zonder uw toestemming van uw bankrekening is afgeschreven, door de bank wordt vergoed. Daarbij mag de bank u volgens de wet in bepaalde gevallen een eigen risico van maximaal EUR 150,- in rekening brengen. De bank is echter niet altijd verplicht het bedrag, eventueel verminderd met het eigen risico van maximaal EUR 150,-, aan u te vergoeden. Wanneer u zich aan de onderstaande vijf veiligheidsregels houdt, loopt u niet het risico dat de gehele schade voor uw eigen rekening komt.

Wat moet u doen?

1. Houd uw beveiligingscodes geheim.
2. Zorg ervoor dat uw bankpas nooit door een ander gebruikt wordt.
3. Zorg voor een goede beveiliging van de apparatuur die u gebruikt voor uw bankzaken.
4. Controleer uw bankrekening.
5. Meld incidenten direct aan de bank en volg aanwijzingen van de bank op.

Credit Europe Bank NV is een internationale financiële dienstverlener met meer dan 4500 werknemers en ruim 4 miljoen klanten. De bank verkoopt gebruiksvriendelijke producten aan particulieren en het midden- en kleinbedrijf alsmede private banking diensten via meer dan 150 kantoren en 24.000 verkooppunten in 11 landen.

U vindt meer informatie over onze organisatie, onze corporate governance en onze corporate banking activiteiten op onze corporate website. Klik op www.crediteuropebank.com.

News