18.06.2020 00:00

Let op! Phishing e-mails in omloop.

Op dit moment zijn er zogeheten phishing e-mails in omloop met als afzender Credit Europe Bank. In deze e-mails worden klanten gevraagd om vanwege een veiligheidsupdate op een link te klicken.Op dit moment zijn er zogeheten phishing e-mails in omloop met als afzender Credit Europe Bank. In deze e-mails worden klanten gevraagd om vanwege een veiligheidsupdate op een link te klicken.

Wij kunnen u bevestigen dat deze e-mails niet van Credit Europe Bank afkomstig zijn. Dit zijn phishing e-mails verstuurd door internetcriminelen met als doel uw persoonlijke gegevens te achterhalen.

Credit Europe Bank zal nooit in haar e-mails naar persoonlijke gegevens zoals uw klantnummer en PIN vragen en zal u evenmin per e-mail vragen in te loggen of een update van online banking uit te voeren.

U dient altijd via de homepage www.crediteurope.nl naar het inlogscherm van Online Banking te gaan. Log dus nooit in via een link in een e-mail.

Indien u een dergelijke e-mail heeft ontvangen, adviseren wij u de betreffende e-mail te verwijderen. Voor de zekerheid raden wij u tevens aan uw PIN-code via het menu ‘Overige’ in Online Banking te wijzigen.

Meer informatie over maatregelen die Credit Europe Bank neemt met betrekking tot de veiligheid van Online Banking en maatregelen die u zelf kunt nemen, vindt u hier.